Γεμιστά κολοκυθολούλουδα με φέτα

Υλικά: Κολοκυθολούλουδα

λίγη φέτα τριμμένη

λάδι

Αλεύρι

αλάτι

Πιπέρι

λίγη μπύρα

Εκτέλεση: Κόβουμε τα κολοκυθολούλουδα από τα κολοκυθάκια με προσοχή για να μη χαλάσουν. Σε πιάτο βαθύ ρίχνουμε λίγη μπύρα και αλεύρι και ανακατεύουμε καλα ώσπου να γίνει κουρκούτι. Πλένουμε τα κολοκυθολούλουδα και στο εσωτερικό από κάθε κολοκυθολούλουδο βάζουμε λίγη φέτα τριμμένη στην οποία έχουμε ρίξει λίγο πιπέρι. Κλείνουμε τα κολοκυθολούλουδα προς τα μέσα,για να μη φύγει η φέτα. Βουτάμε τα κολοκυθολούλουδα στο κουρκούτι και τα βάζουμε σιγά- σιγά στο τηγάνι για να μην ανοίξουν. Τηγανίζουμε και από τις δυο τις πλευρές. Στο τέλος τα βάζουμε σε πιάτο με χαρτί κουζίνας για ν’ απορροφηθεί το πολύ λάδι και προσθέτουμε λίγο αλάτι αν θέλουμε.

  1. No trackbacks yet.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
Αρέσει σε %d bloggers: