Στον Παγασητικό λύματα της βιομηχανικής περιοχής

Λύματα της Β’ ΒΙ.ΠΕ. στον Παγασητικό

Πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις αποκτά το πρόβλημα με τα ανεπεξέργαστα λύματα στη Β’ Βιομηχανική Περιοχή, τα οποία λόγω βλάβης παροχετεύονται στην τάφρο αποχέτευσης ομβρίων υδάτων.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ότι η βλάβη στα αντλητικά συγκροτήματα, θα είχε αποκατασταθεί μέχρι το περασμένο Σάββατο, δεν επβεβαιώθηκαν, με την ευθύνη από την πλευρά της ΔΕΥΑΜΒ να επιρρίπτεται στην κατασκευάστρια εταιρεία, με αποτέλεσμα από την πλευρά της Δημοτικής Επιχείρησης να γίνεται πλέον λόγος για αποκατάσταση της βλάβης μία ώρα αργότερα και ειδικότερα το ερχόμενο Σάββατο.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης της ΔΕΥΑΜΒ, στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να τεθεί σε κανονική λειτουργία το αντλιοστάσιο ακαθάρτων στη Β΄ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, στο οποίο παρουσιάστηκε βλάβη που έθεσε εκτός λειτουργίας το σύνολο των αντλητικών συγκροτημάτων.

Τα αντλητικά συγκροτήματα (τρία τον αριθμό) εστάλησαν για επισκευή αμέσως, έτσι ώστε με την επισκευή και τοποθέτηση έστω και ενός, να παύσει η διοχέτευση ανεπεξέργαστων λυμάτων στην τάφρο αποχέτευσης όμβριων υδάτων της Β΄ΒΙΠΕ. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από την κατασκευάστρια εταιρεία, κατά την τελική δοκιμή του πρώτου κινητήρα, ο οποίος έγινε προσπάθεια να τεθεί σε λειτουργία μετά από πλήρη συντήρηση, προέκυψε αστοχία και ο υπό περιέλιξη δεύτερος κινητήρας θα παραδοθεί την ερχόμενη Παρασκευή

http://www.newsvolos

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: