ο ρόλος της CIA στα γεγονότα της Αιγύπτου

Ο ρόλος της CIA στα γεγονότα της Αιγύπτου και στην επερχόμενη Ένωση της Μεσογείου

Πρώτα η Αμερικανική στήριξη στον μη εκλεγμένο Χόσνι Μουμπάρακ για δεκαετίες, ξοδεύοντας δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια για να τον κρατήσουν στην εξουσία.

 

Στη συνέχεια οι ΗΠΑ παρέχουν βοήθεια σε όσους το 2011 με επιτυχία ανέτρεψαν τον Μουμπάρακ. Στη συνέχεια οι ΗΠΑ απαιτούν εκλογές. Οι Αιγύπτιοι πραγματοποίησαν μια εκλογή που κρίθηκε «ελεύθερη» και «δίκαια», και λίγο αργότερα ο χρηματοδοτούμενος στρατός από τις ΗΠΑ ανατρέπουν τον εκλεγμένο πρόεδρο.

 

Στη συνέχεια, η κυβέρνηση των ΗΠΑ προειδοποιεί τους στρατιωτικούς ότι πρέπει να αποκατασταθεί η δημοκρατία – η ίδια η δημοκρατία που καταστράφηκε από το στρατιωτικό πραξικόπημα!

 

Όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα επιτρέψει στον εαυτό της να προφέρει τη λέξη «πραξικόπημα» συζητώντας τι συνέβη στην Αίγυπτο, γιατί αυτό θα σήμαινε ότι θα πρέπει να σταματήσει να στέλνει όλα αυτά τα δισεκατομμύρια δολάρια στην Αίγυπτο. Οι στρατιωτικοί που δήθεν ανέτρεψαν τον Morsi είναι οι κύριοι αποδέκτες του ετήσιου πακέτου βοήθειας 1.300.000.000 δολαρίων των ΗΠΑ προς την Αίγυπτο. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι ΗΠΑ «κατέχει» τον αιγυπτιακό στρατό που ανέτρεψε τον <δημοκρατικά> εκλεγμένο ηγέτη της.

Ο ρόλος της CIA στα γεγονότα της Αιγύπτου και στην επερχόμενη Ένωση της Μεσογείου

 

Για τους παγκοσμιοποιητές, η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι ένα τέλειο εργαλείο για τον έλεγχο των Μουσουλμάνων παρέχοντας ένα απόλυτο πρόσχημα για την παρέμβαση και την προώθηση της ατζέντας της παγκοσμιοποίησης.

 

Η Αραβική Άνοιξη ήταν ένα γεωπολιτικό σχέδιο από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ για την υπόθαλψη μόνιμης αστάθειας στην περιοχή και τα πράγματα έχουν πάει ακριβώς όπως είχαν προγραμματιστεί.

 

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή έχει σχεδιαστεί και προγραμματιστεί για να επιτρέπουν την συνεχή παρέμβαση του ΝΑΤΟ στις ασθενείς και ασταθείς χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

Απο την άλλη, η ιστορία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και ο Mohammed Morsi παρουσιάζουν δεσμούς με την αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) και υπάρχουν ισχυρισμοί ότι στην πραγματικότητα η CIA ήταν που βοήθησε την Μουσουλμανική Αδελφότητα να έρθει στην εξουσία και ότι δημιουργήθηκε το 1920 από την MI -6 για να αποδυναμώσει τις αιγυπτιακές κοσμικές δυνάμεις και στην πραγματικότητα στρατολόγησε τον Morsi πριν από πολλά χρόνια.

 

Ο ίδιος ο Μόρσι λέγεται ότι έχει στρατολογηθεί από τη CIA πριν από πολλά χρόνια και είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι τα παιδιά του έχουν αμερικανική υπηκοότητα και ότι ήταν στη φυλακή για προδοσία, όταν εξήχθη της φυλακής τοποθετήθηκε ως κεφαλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας μετά την πτώση του Χόσνι Μουμπάρακ και στη συνέχεια στην προεδρία.

http://www.synpeka.gr

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: